joi, 7 februarie 2013

Vesela sigura, mese sanatoase iti asigura!

In ce vase gatiti, cunoasteti ce tipuri de vase sunt potrivite pentru fiecare experienta unica in bucatarie? 


Putem gati orbeste cu ceea ce avem la indemana, insa adevarata maiestrie a bucatarului, fie acesta profesionist sau amator rezida in capacitatea sa de gestionare optima a resurselor pentru obtinerea deliciilor scontate. Oalele prea mari prelungesc timpul de gatire, facand risipa de gaze sau energie electrica pentru incalzirea unui volum mai mare, cele mici pot arde mancarea sau pune in pericol siguranta prepararii hranei in eventualitatea in care continutul se revarsa peste flacara aragazului. Tigaile trebuie alese cu grija in functie de suprafata si materialele care se afla in contact direct cu alimentele in decursul prepararii termice. In acelasi timp, nu trebuie sa ignoram aspectele estetice si ergonomice care pot transforma experienta pregatirii meselor dintr-o corvoada intr-o adevarata pasiune prin confort in utilizare si incantare estetica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu