miercuri, 13 martie 2013

Bucatarie in aer liber!




În multe zone ale țării este inca destul de rece si in pofida faptului ca acest lucru v-ar putea face sa credeti ca e un moment nepotrivit pentru a începe sa ne gandim sa gatim afara, există unele beneficii potentiale destul de consistente legate de planificarea si demararea constructiei unei bucătării în aer liber, în afara sezonului. Asa cum preturile articolelor de imbracaminte estivala scad in timpul iernii, costul multor articole de bucatarie in aer liber sunt de regula mai scazute in extrasezon.  În plus, veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a consolida noul demers pe langa economiile realizate prin desfasurarea lucrarilor in afara perioadei de varf.

Ce beneficii v-ar putea aduce o bucatarie in aer liber? In functie de cat de mult va doriti ca un asemenea spatiu sa se asemene structural cu o bucatarie obisnuita de interior ar putea exista numeroase avantaje. Componenetele de baza ale unei bucatarii exterioare sunt reprezentate de spatiul suplimentar, zonele de depozitare ale ustensilelor specifice, vesela, tavi precum si spatiul de spalare al acestora. Elementul central și probabil cel mai utilizat al spațiului de gătit în aer liber este desigur gratarul. În timp ce puteți opta cu siguranță pentru un model care utilizează lemne si/sau cărbuni, cele care functioneaza pe gaze naturale sunt adesea preferabile atat datorita costurilor mai mici legate de combustibil cat si a confortului de utilizare.


Sa nu uitam de confortul si amplasamentul scaunelor si meselor care pot face din servirea meselor in aer liber o experienta de neuitat.. Configuratia poate fi conceputa dupa vointa si bugetul dumneavoastra insa cata vreme elementele componenete sunt capabile sa reziste incercarilor naturii puteti fi sigur ca va indreptati in directia cea buna.

Spor la treaba !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu