marți, 21 mai 2013

Around the World in 80 Dishes


Deschide cartea, încinge cuptorul și pregătește-te de drum!
David Loftus este unul dintre cei mai importanti fotografi pasionati de surprinderea felurilor de mancare. In cartea sa, Around the World in 80 Dishes”, a colindat intreaga lume pentru a fotografia meniurile realizate de renumiti bucatari si pentru a nota retete cu totul si cu totul inedite
Răsfoind volumul, îți vei putea alege destinațiile culinare preferate din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si SUA. El ne dezvaluie cele mai delicioase bucatarii pe care le-a intalnit in calatoria sa.
Gasiti in aceasta carte 80 de retete ale unor bucatari celebri, mâncăruri delicioase, rețete ale unor bucătarii internaționale și scriitori de bucate, inclusiv Jamie Oliver, Nigella Lawson, Gennaro Contaldo, Heston Blumenthal și Atul Kochhar.
 Prin urmare, pe urmele lui Phileas Fogg și a faimosului său Grand Tour, scriitorul reuseste sa  surprinda cele patru colțuri ale globului: Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America.
Dacă vă place mâncarea și daca sunteti pasionati de locuri noi și aveti un apetit ridicat pentru viață, încălziți cuptorul, alegeti-va o destinație și pregatiti-va sa porniti pe cont propriu intr-o călătorie culinară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu